De bollenvelden staan weer volop in bloei!

 

Ik woon midden in de bollenstreek en momenteel is het overal een explosie van kleur. Als ik met mijn hond wandel ruik ik onderweg de heerlijke hyacinten en verandert onderweg het landschap van knalgele narcissen naar zachtroze tulpen naar paarse hyacinten en dan weer dieprode tulpen. Genieten dus!
Wil je ook een fotosessie van je kind(eren) tussen de bloembollen neem dan snel contact met me op voor de laatste plekken in mijn agenda!
Hier zie je mooie vrolijke Maura tussen een van de laatste narcissenvelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “De bollenvelden staan weer volop in bloei!

  1. We zijn heel blij met deze mooie foto’s! Maura vond het geweldig om tussen de narcissen te mogen rennen 🙂

  2. Maaike En Faye via Facebook says:

    Super!!!!

  3. Herma Mulder via Facebook says:

    Prachtige foto’s op je blog! Erg kleurrijk.

Comments are closed.