Bruiloft Maarten en Anne Maartje I Utrecht en Amerongen

21 april was de grote dag voor Maarten en Annemaartje. Helaas begon de ochtend nogal druilerig maar konden we toch foto’s maken in het parkje vlakbij het huis van het bruidspaar in Utrecht. Daarna gingen we op pad naar Buitenplaats Amerongen waar de ceremonie plaats vond en aansluitend de kerkdienst in een prachtig kerkje. De kinderen uit de klas van juf Annemaartje waren allemaal aanwezig met mooi versierde bogen. Wat is het toch leuk als er een juf gaat trouwen! Na de kerkdienst werden we verrast door een blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Tijd om buiten de bruidstaart aan te snijden. Na de receptie was het tijd voor het diner op de mooi versierde zolder op de buitenplaats en kon daarna het feest beginnen!

*helaas fotografeer ik momenteel geen bruiloften meer*

Fenny posted the following on at .

Beeldschoon!

Conny posted the following on at .

Ziet er uit als een hele mooie dag, wat een sfeervolle foto’s!

Rianne posted the following on at .

Wat een prachtige foto’s van een geweldig bruidspaar. Ze stralen helemaal. Mooi om dat zo goed in de foto’s terug te zien.

Vinita posted the following on at .

Beautiful images Sandra!