Mark en Merijn trouwen op de Olmenhorst

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Merijn met de vraag of ik nog tijd had voor een trouwreportage. Nu had ze het geluk dat ze had gekozen voor mijn favoriete plek, de Olmenhorst: dan kan ik altijd heel moeilijk nee zeggen. Mark en Merijn wonen in Amerika dus was het niet mogelijk om elkaar van te voren te ontmoeten. Twee dagen voor de bruiloft troffen we elkaar tussen de appelbomen voor een korte kennismaking. Ik had toen al snel door dat het een leuke dag zou worden. Toen ze me nog stiekem een foto van haar jurk liet zien wist ik het zeker: dit wordt top! Helaas was het die zaterdag heel regenachtig… de buitenceremonie kon dus niet door gaan, erg jammer. Toch werd het een prachtige dag vol liefde. Kijk naar de foto’s en zie het zelf!

*vanaf 2013 fotografeer ik geen bruiloften meer*


Fenny posted the following on at .

Schitterend! Wat een mooie ideeën voor de foto’s!

Hannie posted the following on at .

Wat een prachtige reportage! Leuk idee ook van het bruidspaar om ieder de helft van een klavertje vier op de ring te dragen.

Conny posted the following on at .

Schitterende foto’s.