Fientje I kinderfotografie Noordwijk

Ik ben dol op wilde bloemen. Was dan ook dolblij dat de mama van dit lieve meisje foto’s tussen de bloemetjes wel zag zitten! Heerlijk gelachen en gespeeld met Fiene, en wat een prachtige meid is het toch, blonde haartjes, blauwe ogen, heerlijke lach, geweldig jurkje en laarsjes – ik smelt…. jij ook?11 thoughts on “Fientje I kinderfotografie Noordwijk

 1. Oeeh wat een leuk meiske! En die laarsjes eronder, super!

 2. ik smelt ook 🙂

 3. Om op te vreten dit meisje.
  De vrolijkheid spat er van af maar dat komt ook zeker door jouw manier van fotograferen.

 4. Fien…. ik ben een tijdje geleden al gesmolten voor je…ben zo blij dat ze een van de kindermodellen is bij miniMODEL en …. zo blij met jou Sandra… wat een foto’s weer!!!

 5. Schattig, ja, ook die laarsjes als detail!

 6. ja, ik ook ….

 7. Wat een prachtige foto’s van Fiene! Super vrolijk en kleurrijk.

 8. Wat een heerlijke kleurrijke foto`s! Super!

 9. OOOH wat ben je mooi FIENE!!! WAUW, dit vind ik toch ook wel erg leuk Sandra, kunnen we niet allebei doen 😉

Comments are closed.