Rode krullen I kinderfotografie Noordwijkerhout

Ik had nooit eerder een roodharig meisje gefotografeerd dus ik was superenthousiast toen ik deze prachtige krullen zag! We hadden een heerlijk zonnetje maar o wat was het k-k-k-kkoud! Kayleigh is echter een bikkel, klaagde niet en kroop geregeld lekker onder de warme fleecedeken die we hadden meegenomen. Haar mama was een fantastische assistent voor mijn sunbounce reflector. Na een workshop met Tom Museeuw heb ik paar sunbounce producten gekocht en ik kan alleen maar zeggen dat het súper werkt. De bewerking van deze foto’s vond ik mooi passen bij het tegenlicht. Binnenkort nog meer foto’s van Kayleigh maar dan met lekkere knalkleuren.

Hannie posted the following on at .

Prachtig! Ik hou van roodharigen :-)

Vinita posted the following on at .

Beautiful!

patty posted the following on at .

o geweldig, je hebt met je sunbounce gewerkt, zo’n hele grote?? Ik spreek je er woensdag oveR!

ryan&gwen posted the following on at .

wat een mooie foto’s van onze grote nicht.

Merel posted the following on at .

O wat geweldig!! Zo mooi met die zin en al dat tegenlicht. Ik bak daar zelf helemaal niets van dus ik maak een diepe buiging voor je!

Ludmilla posted the following on at .

Heel mooie foto’s van een stoer en mooi roodharig meisje!

Goed gespeeld met het licht…

Amy den Hollander posted the following on at .

ooh wat ben ik trots op mijn vriendin.
groetjes Amy

Beukema posted the following on at .

Wat een knap buurmeisje hebben wij!! Mooie foto’s!

Groetjes Sander, Marjolein, Thomas, Daan en Sophie

Susanne posted the following on at .

Wat een prachtige foto’s. Echt super!!