Gezond Zoet I Foodphotography

Een paar maanden geleden maakte ik foto’s van de kinderen van Hester en kwamen we in gesprek over haar website.
Hester is lang geleden gestopt met het eten van suiker en maakt nu een website vol informatie voor mensen die ook willen stoppen of minderen. Er zijn vele alternatieven voor suiker en de smaak er is er vaak niet minder om. Voor deze site had ze nog foto’s nodig van allerlei producten zonder suiker, gecombineerd met de oranje kleur van haar logo. Dat was een leuke klus voor mij, hieronder een paar van de foto’s die ik voor haar maakte! Tussendoor kon ik het natuurlijk niet nalaten om her en der zelf van te proeven en eerlijk is eerlijk, het smaakte écht goed. Vooral de chocola was echt heerlijk!

Wil je meer informatie ga dan naar de website www.gezondzoet.nl

patty posted the following on at .

enig gedaan!!

Marian Korte posted the following on at .

Hier ben jij zo goed in!