Stefan & Simone I bruidsfotografie Noordwijk

Afgelopen vrijdag mocht ik de bruiloft van Simone en Stefan fotograferen. Mijn laatste bruiloft  was al weer even geleden dus ik had er echt ontzettend veel zin in! Stefan en Simone hadden Strandpaviljoen de Zeemeeuw in Noordwijk uitgekozen als trouwlokatie. Iedereen wil natuurlijk mooi weer op zijn trouwdag maar als je aan het strand trouwt dan toch zéker! En ze werden niet teleurgesteld…. wat was het een práchtige dag!!! Het weer kon echt niet beter. Kijk ze hier eens stralen en zie de prachtige blauwe lucht! Simone zag er adembenemend uit en straalde de hele dag van top-tot-teen. En ook Stefan zag er fantastisch uit in zijn lichtblauwe pak. Iedereen heeft genoten van het gelukkige bruidspaar, het heerlijke zonnetje en het lekkere eten, wat een topdag om op terug te kijken!

Trouw-en feestlokatie: http://www.zeemeeuw.com

Merel posted the following on at .

Schitterende foto’s San. Wat een stralende bruid met een prachtige lach. Mooi ook, zoals de kleur blauw overal in terugkomt! Lijken wel foto’s op een onbewoond tropisch eiland en de trouwlokatie ook zo mooi licht.
Echt super gedaan, zou het album wel willen zien, wordt vast prachtig!

Merel posted the following on at .

O ja en die van de bruid alleen, zooo stoer, en dan die glinstering aan de bril, top!
Hoog magazine-gehalte!

lillymay posted the following on at .

ik wíst gewoon dat jij een perfecte match was met hun,super gedaan!!!