Terug van weggeweest!

O jongens, het zit er weer op! 2,5 week naar Frankrijk geweest, heeeerlijk! Het was wel ontzettend warm, té warm eigenlijk voor mij… Dit jaar hebben we een Aart Kok tenttrailer gekocht (soort vouwwagen) en wat is dat heerlijk! Kamperen en slapen op een lattenbodem met dik matras! En een superkeukentje met koelbox, helemaal top! Dit jaar waren we wederom op Camping La Boucoule, echt een superplek!! Zo’n ruimte, rust en gezelligheid, kan me geen heerlijker plekje voor de zomervakantie voorstellen! Ik heb mijn fotocamera nauwelijks aangeraakt, alleen mijn compactcamera, ook wel eens lekker, haha!

Nu weer aan het werk, alle mailtjes beantwoorden en er staan weer de nodige shoots op de agenda, leuk!

patty posted the following on at .

Heerlijk voor jullie! Krijg helemaal vakantiekriebels nu, wij gaan over 10 nachtjes naar Mallorca!! mmmmmm…..

Vinita posted the following on at .

Looks like you guys had a fab time!!Wonderful!

Tin posted the following on at .

heerlijk! welkom terug!

lizet posted the following on at .

looking good!!! mooie spot of niet, heerlijk 😀