Sander & Rianne I trouwfoto’s Utrecht en Olmenhorst

Afgelopen zaterdag trouwden Rianne en Sander op een zonovergoten dag! De start was in thuisbasis Utrecht. De bruid had een prachtige jurk met fantastische schoenen!!

*vanaf 2013 fotografeer ik geen bruiloften meer*

En wat zag Rianne er  fantastisch uit!! Geweldig al die rode details….


Hun eigen auto deed dienst als trouwauto. Wat een droom om zo’n bus te hebben, ben zó stinkend jaloers….. Vanuit Utrecht ging de reis naar Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek, een appel- en perenboomgaard, prachtig plekje!

Het was geen standaardbruiloft. Alles was zo ontzettend leuk geregeld. Neem nou de picknick voor de gasten. Op een open veld stonden de picknickmanden en -kleden klaar. Zo idyllisch!

Na de picknick was er een speurtocht door de boomgaard met opdrachten en het bruidspaar als spelleider, zo ontzettend leuk, dat maakt een bruiloft bijzonder!

De ringen van Sander en Rianne vormen samen een hart, eenvoudig en heel mooi!

Onder een grote boom werd het huwelijk voltrokken, de schaduw werd bijzonder gewaardeerd door iedereen want wat was het warm….


en dan… de gedekte tafel tussen de perenbomen; wat een lust voor het oog!!! De mensen van de Olmenhorst maken er altijd iets sensationeel moois van! En lekkerrrrr, dat eten mmmm…..

en als laatste, waar het bruidspaar en de gasten bleven slapen, stoer en gezellig he?

Voor degenen die enthousiast geworden zijn over de lokatie: www.olmenhorst.nl. Ik heb er geen aandelen, het is er gewoon altijd erg fijn!

Als je het leuk vindt om een berichtje te krijgen bij nieuwe post op mijn blog vul dan rechtsboven je emailadres in!

Hannie posted the following on at .

Wat een ontzettend leuk georganiseerde bruiloft. En wat een prachtige trouwreportage!Lekker los en vrolijk. Ik denk dat je helemaal de juiste sfeer te pakken hebt.

sharon wegman posted the following on at .

Jemig Sandra, wat is dit een mooie reportage!
Volgens mij was het ook een super bruiloft en je hebt werkelijk prachtige foto´s gemaakt. Zullen ze vast heel erg blij mee zijn! Weet alleen niet of de gasten die tentjes nou wel zo leuk hebben gevonden 😉

Sander & Rianne posted the following on at .

WOW! Wat een gave foto’s. Super om op deze manier vanuit een zonovergoten Italie nog te kunnen nagenieten van onze bruiloft. Nu zijn we natuurlijk helemaal nieuwsgierig naar de rest.
Groetjes,
Sander & Rianne

Vinita posted the following on at .

What a fabulous look into the day! Love these captures Sandra!

Moeder van de bruid posted the following on at .

Hallo Sandra,
Wat heb je een geweldige foto’s gemaakt, de sfeer komt helemaal tot zijn recht. En nu ik de foto’s gezien heb ben ik nog trotser om (schoon)moeder te zijn van dit knappe stel. Ben natuurlijk ook zeer benieuwd naar de rest.
Groeten Janny

Tin posted the following on at .

ohh a dream wedding!! super gave collages!

Zus van de bruidegom posted the following on at .

Top foto’s! Vooral ook die van de kleine details! Mijn complimenten! Ze hadden geen betere fotografe kunnen inhuren!

En ja Sharon, de tentjes waren super. Afterparty voor de incrowd..!