Vrolijke Valentijnsdag!

Iedereen een hele fijne valentijnsdag gewenst!

Momenteel is het even erg stil bij mij met fotografie. Ik zit driiiiiiingend verlegen om een nieuwe computer maar er zijn leveringsproblemen. Tot die tijd kan ik helaas niet veel doen want foto’s bewerken is een ramp met mijn huidige computer! Hopelijk kan ik er binnenkort weer tegenaan!

Vinita posted the following on at .

Ik hoop dat je new computer snel aankomt! Good Luck! Love this image..so happy!

lizet posted the following on at .

oooh ik begrijp precies wat je bedoelt!! oh my, ik was mijn laptop twee maand geleden helemaal zat… een uur bezig met 1 foto is te gek voor woorden als je het alleen maar heb over een foto z/w maken o.i.d.
Dus heb toen besloten om voor een Imac te gaan, en tot de dag van vandaag DOLgelukkig met het ding en ik kan hem echt niet meer missen!

Welke heb je zelf besteld? :)

Leuke valentijnsfoto, hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad :)

Meta Wildenbeest posted the following on at .

Hoi Sandra,

Ik heb je foto’s gezien en ben erg onder de indruk! Ik heb een dochtertje van elf maanden en zou je willen vragen of je van haar wat mooie foto’s kunt maken. Op je website kan ik geen contactgegevens vinden, daarom maar even zo. Misschien ben je nog op sabbatical en is er op dit moment even niets mogelijk. Anders wellicht in de nabije toekomst. Ik hoop van je te horen!

Groetjes Meta Wildenbeest, Sassenheim.