Miranka & Toine I bruidsfotografie Hillegom

Gisteren had ik weer de eer om een bruiloft te mogen fotograferen. De bruid, Miranka, had ik al eerder eens mogen fotograferen dus ik kende haar al een beetje en dat maakt het éxtra leuk om zo’n bijzondere dag van dichtbij mee te mogen maken en vast te leggen. Toine kwam haar ophalen en samen met hun schattige dochtertje Fenne zijn we op pad gegaan. Helaas was het nogal een regenachtige dag maar dat mocht de pret niet drukken. In een mooie tuin hebben we foto’s gemaakt. Daarna volgde een gezellige en lekkere lunch en toen op naar het gemeentehuis! De bruidstaart was niet alleen mooi maar ook érg lekker, mmmm! Oók dat zijn de pluspunten van een bruiloft fotograferen, dat je al die lekkere hapjes mee mag pikken, haha! Toine en Miranka, nogmaals van harte gefeliciteerd, en zoals beloofd een voorproefje van de foto’s!


Merel posted the following on at .

Wat een prachtige foto’s met mooie kleuren. Je had zo te zien een goed alternatief voor het slechte weer, ziet er bijna zomers uit. Wat een schattig meisje ook en die taart is inderdaad yammie!

Kirsten posted the following on at .

Really great pictures, look how happy she is!! And that kiddo is sooo cute with her apple!!

lillymay posted the following on at .

ziet er primma uit dame,heb nog voor je geduimd dat het weer een beetje meewerkt maar zo te zien had je dat niet nodig 😉

tineke posted the following on at .

Oh dit is dus die sessie in de kas! De tweede foto is een topper..prachtige naturellen. de witte jurk tussen al dat groen is mooi!

Vinita posted the following on at .

Heel mooi! Great captures of the day Sandra!!

lizet posted the following on at .

mooie foto’s zeg!! mooi kleurrijk, fijn! 😀
zijn ze vast blij mee! ^^