Te stil op mijn blog…. * bruidsfotografie Nieuw Vennep

Oei, wat is het weer lang geleden dat ik hier iets geschreven heeft, veeel te lang!  Maar als het hier stil is betekent dat eigenlijk altijd dat ik megadruk ben. Uiteraard lekker op vakantie geweest en daarna al weer veel geschoten.  Afgelopen vrijdag had ik bijvoorbeeld een bruiloft van een heel leuk stel. Het was een supermooie dag en ik vind het altijd zo bijzonder om bij zo’n dag aanwezig te mogen zijn en dat vast te leggen.     

Ik heb ze een preview beloofd dus bij deze, ik hoop dat jullie ze leuk vinden Harmen en Monique!!

blog1

monique en harmen posted the following on at .

Hoi Sandra!

Wat zien ze er mooi uit! We zijn helemaal overdonderd! Wauw! Echt te gek! We zijn benieuwd naar het eindresultaat! Maar volgens mij kan het niet anders dan mooi worden… Veel succes nog met al het werk en bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan die dag!

Veel liefs, harmen en monique

Vinita posted the following on at .

Great images!The 3rd one is my fav!

admin posted the following on at .

it’s mine as well Vinita, thanks for your comment!

Patty posted the following on at .

jáá!! Eindelijk weer nieuwe foto’s op je blog!! LEUK!
Wat een leuke reeks van afgelopen vrijdag! Prachtig hoor!

Merel Janssen posted the following on at .

Wat een prachtige serie foto’s. Wat heb je hier voor een leuke achtergrond met harten, ziet er echt heel gaaf uit!

lizet posted the following on at .

mooie foto’s!! te gek ook die derde met die hartjes op de achtergrond!