Dol op klaprozen!

Al van kinds af aan ben ik dol op klaprozen. Het mooie rode bloemetje op een ielig steeltje. Altijd verleidelijk om te plukken maar in de vaas binnen een dag verlept helaas…. Ik weet nog dat ik ooit eens een mooie droom had over een oneindig veld met rode klaprozen en een blauwe lucht met perfecte witte wolkjes. Ik werd helemaal vrolijk wakker. Gelukkig heeft Evi de liefde voor klaprozen van me geërfd, zie deze foto van 2 weekjes geleden!

Maar laat ik nu gisteren onverwachts langs het veld van mijn dromen rijden! Natuurlijk meteen uitgestapt om even heerlijk door te banjeren. Wil je ook op de foto met klaprozen bel dan snel want ze zijn ook zo weer weg! De agenda staat al aardig vol maar wie weet vinden we nog een gaatje! Ik neem je er graag mee naar toe!

klaproos1-blog

Suzanne van Remmen posted the following on at .

Ha Sandra!

Nog bedankt voor je reacties op mijn Margriet-artikelen. Leuk om te lezen dat iemand ervan geniet! Het is inderdaad wat stiller rond mij en daarom ook rond mijn blog, maar hoop binnenkort weer wat moois te maken!
Over moois gesproken, deze foto’s zijn ook prachtig, zeg!

Groeten,
Suzanne

Suzanne van Remmen posted the following on at .

Trouwens, op het moment ben ik op zoek naar nieuwe projecten, mocht je iets weten of horen..

Marieke Elias posted the following on at .

Sandra,

Ik ben ook dol op klaprozen!

Grappig hoor!

Marieke

FlowersOnline posted the following on at .

Prachtige klaprozen foto