Stoere Luca

Veel mensen denken in deze tijd van het jaar, we wachten wel tot het voorjaar voor het boeken van een fotoshoot. Maar dan vergeten ze hoe mooi het najaar kan zijn of ze denken dat het te koud is.
Bij een fotosessie hoeft echter niet stil gezeten te worden. Dit was eind november en kijk maar hoe Luca hier lekker in de weer is met zijn stok. Paar laagjes kleding aan en een leuke sjaal en hij heeft het niet koud gehad hoor! Spelenderwijs hebben we superleuke foto’s kunnen maken. En als we een afspraak gepland hebben en het regent of stormt, dan prikken we gewoon een nieuwe datum, geen probleem!

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Herfstfoto’s

De prachtige kleuren van de herfst zijn altijd een mooi decor voor foto’s.
De afgelopen weken was ik dan ook veel in het bos te vinden met mijn camera.
Hier wat foto’s uit de fotosessie met Faye!

 

Bloemenbed Noordwijk

 

In de Ariadne At Home van Augustus, mijn foto’s van het gezellige Bloemenbed van Hannie. Gelegen naast haar knusse theeschenkerij Noordwijk Buiten

athome1

athome2

athome3

athome4

Zomer in je bol!

 

Lisa en Sophie in de nieuwe zomercollectie van Oilily. té schattig <3

blog28

blog29

blog29b

blog30a

blog31

blog32

blog33

blog41

Fijne feestdagen!

 

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen!

Bedankt aan al degenen die ik op de foto mocht zetten, het was me een genoegen.                                                                                        Ook bedankt voor al jullie reacties op mijn foto’s, het liken en delen, ontzettend leuk!

Nu ga ik er even tussenuit, vanaf 6 januari ben ik weer bereikbaar.

Madelon

 

Met Madelon zou ik winterse foto’s maken. Maar voor we de kou in gingen, hebben we eerst, lekker warm in de studio, een nieuw blauw achtergrondje uitgeprobeerd. Wat een prachtige meid met zulke mooie ogen en supermooi haar.

Toen was het tijd om naar buiten te gaan, er stond een koude wind maar achter het riet was dit gelukkig wat minder.  Zo mooi als de kleding past bij de kleuren van de achtergrond!

 

 

 

NEX Magazine

 

 

Soms doe ik wel eens iets heel anders. Dat is het leuke aan fotograferen voor NEX Magazine, een glossy voor een door Noordwijkers,       nou ja ook met een Noordwijkerhouter dan.

Het blad wordt altijd prachtig vormgegeven, mooie cover en op heel chique papier gedrukt, ziet er echt waanzinnig goed uit.  Hier is het digitaal te lezen: NEX MAGAZINE

Zo was aan mij de eer om Sjoerd van Eerdenburg. alias Saxy Mr. S. te fotograferen.   Een ontzettende talentvolle saxofonist die over de hele wereld optreedt. Benieuwd naar zijn muziek? Hier kun je luisteren, saxofoon met een lekkere beat erbij http://www.saxymrs.com

sjoerd1

 

sjoerd2

 

sjoerd3

Herfstkleuren met Sejla

 

Wat is een herfstbos met al haar kleuren toch adembenemend mooi..
Tel daar een mooi en lief meisje en een beetje tegenlicht bij op en dat levert deze kleurrijke foto’s op!

Voor degenen die nog een herfstsessie willen boeken, wees snel, de bladeren gaan nu rap van de bomen.
Ook minisessies (1-2 pers.) te boeken, mail me voor meer informatie: info@sandra-aartman.nl